top of page

VOOR BEDRIJVEN

Medewerker of collega warm uitwuiven

Werd je geconfronteerd met het overlijden van een medewerker of collega? Ging afscheid nemen niet of anders omwille van de Corona maatregelen? O’Revoir wil samen met jullie, je medewerker of collega, warm uitwuiven.

 

Al gedacht aan een Bijzonder Herdenkingsmoment op een unieke locatie of bij jullie op het bedrijf? Want, een mooi verhaal verdient een warm einde.

Het O’Revoir team heeft een aanbod uitgewerkt waar liefde en herdenking centraal staat. Dus waar rouw zijn plek krijgt. 

Een mooi verhaal verdient een warm einde

Naast dit aanbod kan O’Revoir ook ondersteunen in het verwerkingsproces(s) van jullie team met een professionele O’Revoir-rouwcoach.

 

De O’Revoir-rouwcoach is een gecertificeerde rouwcoach en heeft voeling met het bedrijfsleven vanuit haar achtergrond als gecertificeerd loopbaanbegeleiding coach.  

 

Wat is jullie concrete verhaal? Wij luisteren graag en zoeken samen naar het traject dat past binnen jullie bedrijf. We plannen graag een op-afstand call in of komen op veilige afstand langs.

DOWNLOAD BROCHURE
Een kans op een mooi afscheid, samen met collega’s

Het hoeft geen uitleg. Het zijn bizarre en uitdagende tijden. In alle opzichten. Des te meer als je geconfronteerd werd met het overlijden van een medewerker of collega.
Is er in jullie bedrijf ruimte voor verdriet?
Hoe kan rouw een plek krijgen in jullie bedrijf?

Download hieronder onze brochure voor een Bijzonder Herdenkingsmoment op het werk.

bijzonder-herdenkingsmoment-bedrijven.jp
Het O'Revoir arrangement
bottom of page