top of page

EVENT / INFO-AVOND

do 13 feb

|

Villa Zwart Goud

Inspiratieavond met Manu Keirse

Professor Manu Keirse is zowel in België als in Nederland een autoriteit in de beleving, beschrijving en behandeling van Rouw en Verlies. Tijdens deze Inspiratieavond zal hij het antwoord formuleren op vragen waar je misschien al een tijdje mee zit.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Inspiratieavond met Manu Keirse
Inspiratieavond met Manu Keirse

Tijd en locatie

13 feb 2020, 19:00 – 22:30

Villa Zwart Goud, Neerjouten 11, 3550 Heusden-Zolder, België

Over het evenement

Professor Manu Keirse is zowel in België als in Nederland een autoriteit in de beleving, beschrijving en behandeling van Rouw en Verlies. 

Tijdens deze Inspiratieavond zal hij het antwoord formuleren op vragen waar je misschien al een tijdje mee zit. Zo zal Manu Keirse je vertellen wat rouw is, welke vormen rouw kan aannemen, hoe je rouw bij jezelf en misschien ook bij anderen herkent. Ook zal hij een antwoord geven op vragen als hoe lang duurt het verdriet, wat is het verschil tussen verdriet en rouw, komt rouw en verdriet enkel voor bij de dood, ... 

Kortom, het zal wederom een zeer gedreven, gevulde avond worden, waar er voldoende tijd is om eventueel jouw vraag plenair te stellen.

Wil jij graag op een authentieke en bijzondere plek meer horen over Rouw en Verlies? Zou je Manu Keirse graag van zeer dichtbij beleven? Voel je dat je in de authentieke sfeer van Villa Zwart Goud, waar we je heel graag bijzonder ontvangen met bubbels, hapjes en een warm hart, wil luisteren naar de vertellingen van Manu Keirse? Dan is dit een avond die je niet wil missen. Laat je inspireren! Want het kan ook anders.

Aanwezigheid: € 39,50 De plaatsen zijn beperkt tot 55. Dit doen we om een bijzondere, authentieke, intieme sfeer te creëren en behouden. Villa Zwart Goud leent zich perfect voor onze Inspiratieavonden. Wacht dus zeker niet te lang om je inschrijving af te ronden. 

Deel dit evenement

bottom of page