top of page

ROUWEN IS LIEFDE

Geen vaarwel maar O’Revoir

Heb je al gedacht aan een Bijzonder Herdenkingsmoment na corona? Een laatste dans voor je geliefde of familie in de vorm van een Bijzondere Herdenking? Een medewerker of collega warm uitwuiven omdat een mooi verhaal een warm einde verdient?

 

O’Revoir heeft een aanbod Bijzonder Herdenkingsmoment samengesteld. We gaan graag samen met jullie aan de slag!  

Rouwen in tijden van corona

Rouwen ziet er anders uit in tijden van Corona. 
Afscheid nemen verloopt niet hoe we het zouden willen. Samenkomen met familie en vrienden wordt ons verboden uit veiligheidsmaatregel.
Betekent dit dat we dan niets kunnen doen? Natuurlijk niet! 
Lees verder voor een mooie tip! 

rouwen_is_liefde_orevoir_USletter_3.jpg

Steun iemand in rouw virtueel

Ken je iemand in rouw? Het is heel belangrijk om rouw samen te beleven. Het is belangrijk om aandacht te hebben voor elkaar en steun te geven in donkere dagen. We mogen elkaar nu niet zien, we kunnen niet knuffelen en fysiek troosten.
Maar het is net nu héél belangrijk om van je te laten horen!

 

Het kan heel eenvoudig. Neem je telefoon en bel eens iemand op, stuur een bericht of schrijf een brief.
Of doe het volledig virtueel: Download hieronder een figuurtje naar keuze en deel het op iemands tijdlijn, stuur het via WhatsApp, Messenger, bericht of e-mail. Alle kanalen zijn goed. Op deze manier weet de persoon in kwestie  dat je aan hem/haar denkt. Want alle beetjes helpen, ook online.

Download hier je figuurtje

Om je favoriete figuurtje te downloaden, ga je met je muis over de afbeelding. Dan verschijnt er rechtsonder een pijltje. Als je hierop klikt, wordt het figuurtje gedownloaded.

bottom of page