top of page

PROFESSIONELEN

Diverse situaties en omstandigheden

Is er op het werk een collega geconfronteerd met een levensbedreigende ziekte en zoekt jullie werkvloer naar opvang? Misschien wel naar een opleiding hoe hier mee om te gaan? 
Werk je in een rusthuis en kom je vaak in contact met het thema ‘dood’ en sta je dan als werknemer stilletjes in de lift te huilen en emoties bij elkaar te rapen?

 

Werk je op een palliatieve afdeling en krijg je veel vragen van patiënten waarop je geen antwoord weet? Kom je jezelf daar tegen in je emoties omdat je uiteraard ook gewoon mens bent naast palliatief verzorger? 


Werk je in een ziekenhuis in tijden van bv een corona crisis en wordt het emotioneel (te) zwaar? Heb je nood aan een klankbord, een opleiding met tools om dit onderwerp de baas te kunnen? 

Onze verschillende experten kunnen ingeschakeld worden voor opleidingen, voordrachten, groepscoachings en 1 op 1 coachings.

Moeilijke situaties met kinderen

Heb je een leidinggevende functie maar heb je zelf ook nood aan 1 op 1 coaching om je rug te rechten en een voorbeeld te kunnen blijven voor je collega’s? 


Werk je op een school waar bv een kind is overleden of waar bv 1 van de ouders van een kind is overleden en heb je nood aan tools en tips om dit in je klas bespreekbaar te maken?

 

Om de kinderen op te vangen en hen te leren over de dood? Heb je nood om hier zelf kracht in te vinden om sterk voor je klas te kunnen staan en alle vragen een antwoord te bieden? 

Begrafenisondernemer, toeleverancier, ...

Ben je een begrafenisondernemer met teveel werk? Krijg je als uitvaartondernemer meer en meer de vraag naar alternatieve vormen van afscheid vieren en weet je niet altijd het gepaste antwoord? Of loop je vast met het vinden van de juiste tentenbouwers, cateraars, creatieve workshop ideeën, muzikanten, ....?

Ben je zelf toeleverancier in de uitvaartcentrum in de vorm van kunst, muziek, urnes, lijkwades, kisten, fotografie, boeken en teksten, …? Ongetwijfeld vinden kwalitatieve partners elkaar om op die manier een meerwaarde te kunnen bieden aan onze diverse klanten.

Vijf verschillende domeinen

Bij O’Revoir focussen we op vijf verschillende domeinen. Ongetwijfeld kunnen we je een antwoord bieden op je hulpvraag! Kijk hier welke domeinen dat zijn.

Bekijk onze diensten

bottom of page