top of page

PRIVÉ

Zit je met duizenden vragen?

Sta je voor een overlijden van jezelf of iemand van je geliefden? Is er net iemand heengegaan en weet je niet waarheen met je gevoelens? Heeft het overlijden van één van je ouders, broer/zus, partner, vriend/vriendin jaren geleden nog steeds grip op je dagdagelijks leven en geraak je niet vooruit?

Heb je een kind verloren en geeft je omgeving aan dat het wel stilaan tijd wordt dit achter je te laten, maar jij komt voor geen meter vooruit? Ben je volop bezig met het plannen van je eigen overlijden en wil je je leven gepast uitzwaaien? Heb je een overlijden van een dierbare en wil je niet terechtkomen bij een klassieke begrafenisondernemer maar wil je het anders?

Taboe rond het onderwerp

Vind jij ook dat er een taboe heerst rond het onderwerp en vind jij dat het ook anders kan? Voel jij je verbonden met de klassieke manier van begrafenissen of voel jij net dat het tij keert en mensen meer nood hebben aan eigen/alternatieve vormen? Ben je op zich betrokken bij het thema en voel je dat je er meer over wil weten?

Vijf verschillende domeinen

Bij O’Revoir focussen we op vijf verschillende domeinen. Ongetwijfeld kunnen we je een antwoord bieden op je hulpvraag! Kijk hier welke domeinen dat zijn.

Bekijk onze diensten

bottom of page