top of page

BLOG & NIEUWS

  • O'Revoir

Uitdagingen in volle coronacrisis

Wat een uitdagingen krijgen we te slikken deze dagen, weken en maanden. Uitdagingen om te blijven staan tussen alle berichten die informeren, angst zaaien en kalmeren. Daarnaast zijn er ook vele oproepen om mensen te steunen, solidair te zijn, liefdevol uit te reiken naar de ouderen of mensen met minder weerstand in je familie of kring.


O'Revoir - Coronacrisis

En daarnaast zit er je eigen gevoel van: kan en wil ik nu wel in zorgend contact gaan met iemand waar je wat afstand van nodig hebt? Kan en wil ik nu wel verplichte afstand houden van iemand waar ik zielsveel van jou en dagelijks op bezoek ging? In beide situaties kan een vorm van schuldgevoel opkomen.


Ademen en voelen

Belangrijk is dan te blijven ademen en voelen wat écht en waarachtig bij jou past. Heb jij jouw reden voor die afstand? Denk dan liefdevol aan die ander en behoud je afstand. Die kwam er niet voor niks.

Of is dit het moment om te voelen dat die afstand misschien minder nodig is? Heb jij om jouw reden nood aan veel contact maar kan dit nu niet? Zoek dan helpende alternatieven, zowel voor jou als de ander. Maar vermijd aub in elk geval jezelf of iemand anders een schuldgevoel aan te praten. Dat is niet helpend.


Open vizier


Heb je ondersteuning nodig om hier naar te kijken? Om jouw schuldgevoel te voelen, of net om dit in perspectief te helpen plaatsen? Om met open vizier JOUW kracht te leven? Dan zijn de coachen van O'Revoir er!


Neem gerust contact op!

Comentarios


bottom of page