top of page

EVENT / INFO-AVOND

do 12 mrt

|

Villa Zwart Goud

Inspiratieavond met Tara Valeri

Tara verloor haar broer Lesley (Les voor de vrienden), tijdens zijn verblijf in Thailand. In Forever Young (op Vier) ging Frances Lefebure met Tara naar de plekken waar Lesley gewoond heeft en gestorven is.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Inspiratieavond met Tara Valeri
Inspiratieavond met Tara Valeri

Tijd en locatie

12 mrt 2020, 19:00 – 22:30

Villa Zwart Goud, Neerjouten 11, 3550 Heusden-Zolder, België

Over het evenement

Tara verloor haar broer Lesley (Les voor de vrienden), tijdens zijn verblijf in Thailand. In Forever Young (op Vier) ging Frances Lefebure met Tara naar de plekken waar Lesley gewoond heeft en gestorven is. Tara ging de stappen van broer Lesley na. Ze ging naar de plaats van zijn overlijden. En ze ontmoette er mensen die een belangrijke rol gespeeld hebben in die laatste periode van Lesley's leven.

Tara zal ons inspireren met haar verhaal. Haar emoties. Haar verdriet. En haar lichtpuntjes.

Wil jij graag op een authentieke en bijzondere plek meer horen over Rouw en Verlies? Ben je zelf een broer of zus verloren? Heb je het programma gezien en wil je Tara graag eens van zeer dichtbij beleven? Wil je horen hoe je weer je leven oppakt na de dood van een geliefde? Voel je dat je in de authentieke sfeer van Villa Zwart Goud, waar we je heel graag bijzonder ontvangen met bubbels, hapjes en een warm hart, wil luisteren naar de vertellingen van Tara? Dan is dit een avond die je niet wil missen. Laat je inspireren! Want het kan ook anders.

Aanwezigheid: € 39,50 De plaatsen zijn beperkt tot 55. Dit doen we om een bijzondere, authentieke, intieme sfeer te creëren en behouden. Villa Zwart Goud leent zich perfect voor onze Inspiratieavonden. Wacht dus zeker niet te lang om je inschrijving af te ronden. 

Deel dit evenement

bottom of page