top of page

COACHING

Gecertificeerde rouwcoaches

O’Revoir werkt alleen met gecertificeerde rouwcoaches. Op elk moment in je rouwproces kan je een beroep doen op onze rouwcoaches.

 

  • Zowel individueel als in groepsverband

  • Van korte duur, of net een langere periode

  • Voor, tijdens of (ver) na de gebeurtenis

Zowel privé als professioneel

We hebben het heel vaak over rouw, maar bedoelen dit vooral ook in de meest brede zin van het woord. Alle verlieservaringen brengen rouw met zich mee, niet enkel overlijden.

 

Onze rouwcoaches kunnen dus ook ingeschakeld worden om andere verliezen te verwerken. Dit kan gaan over bv het einde van een relatie, verlies van een job, verlies van je huis, verlies van je droombeelden, …

Alle ruimte die jij nodig hebt

Tijdens de coaching zal de rouwcoach alle ruimte voor je maken die jij nodig hebt. De rouwcoach vertelt je over rouw, hoe dit er uit ziet, stelt je gerust, luistert naar je, ondersteunt je in je diepste verdriet, ondersteunt je in het stap voor stap weer oppakken van je leven met het verdriet dat je meedraagt.

Vanuit de professionele benadering zullen onze rouwcoaches je vooral ondersteunen in het kijken naar ieders proces. Ook hier zal aan psycho-educatie gedaan worden opdat jij de juiste tools ter beschikking krijgt als antwoord op je hulpvraag.

Bekijk onze andere diensten
bottom of page